My(s) och trasig bil

Lördag: Jobbade till kl 9 pm i lördags och när My hade slutat jobba kom hon till mig. Vi satt utomhus med tända ljus, drack vin, lyssnade på syrsor och musik, snackade, skrattade och grillade marsmallows. Var en perfekt kväll för att sitta ute och bara umgås, kändes verkligen som om vi båda verkligen behövde det. Kl 3 am på morgonen kom vi på att det kanske var dags att gå och lägga sig.
Kvällens roliga kommentar från My var: "Jag behöver ju typ 8 timmars sleep." Grejen var att när hon skulle rätta till det sa hon samma sak igen. Jag skrattade så jag vek mig dubbel. Därefter drog vi slutsatsen att vi med all säkerhet kommer att prata lite svengelska när vi kommer hem :)

Söndag: Efter att My hade skypat med hennes familj käkade vi frukost ute på baksidan. Sen gjorde vi oss ordning och åkte iväg för att vänta på att bion skulle börja, skulle se Step Up 3D. Vi gick in på "BEST BUY", för jag har alltid undrat vad det är för affär. Har trott att det var som en outlet med en massa olika prylar. Det visar sig att det är en stor elktronik butik, typ som Elgiganten hemma. Lite lustigt vad man kan tro fel ibland.
Sen åkte vi iaf till bion. Kan säga att Step Up 3D är den bästa 3D film jag sett hittills med väldigt mycket 3D effekter hela tiden. Blev positivt överraskad. Sen var det ju en bra film allmänt också!
Efter bion åkte vi hem och gjorde ett tappert försök att göra tjockpannkaka. En blandning av mina och Mys önskemål slutade i en tjockpannkaka i tre lager, mjöl, ägg och bacon och allt för sig =) Smakande inte som jag hade hoppats men nästa gång blir det på mitt sätt okej? ;)
Sen åt vi glass och tittade äntligen på "The Last Song", så himla fin film och lätt sevärd. Inget slår dock "Charlie St. Cloud" än =)
Sen på kvällen åkte My tyvärr hem men är så tacksam att hon har gjort mig sällskap denna helg. Älskar dig bruden och din vänskap betyder mycket för mig ska du veta!

Måndag: Jag gick upp vid 8 am för att duscha och göra mig ordning för jag skulle till frisören vid halv tio. Sagt och gjort och detta blev resultatet. Känns väldigt skönt att vara brunett igen, känns mycket mer som mig =) När barnen såg mig bara stirrade dem och betedde sig som om de var blyga för mig.



Sen gick jag på banken, åt mat och skrev lite på mina uppgifter till helg kursen i September. Sen bestämde jag med tre andra Au Pairer att vi skulle åka och käka någonstans. Jag tog bilen eftersom de hade tagit bilen sist och det är ju inte mer än rätt då tyckte jag. Vi åkte till en Amerikansk diner, var lika mysigt som det brukar vara på dessa typen av ställen.


När vi sen skulle åka därifrån så tog det lite längre tid innan motorn på bilen gick igång. Jag tänkte att jaha vad är det här nu då. Jag kan informera er att gamle Mr. Car är 20 år och har några brister, man kan inte låsa upp den i förardörren utan måste göra det i bakluckan, måste trycka ner knappen och sen trycka i bältet, har nyss fått AC:n lagad för alldeles för mycket pengar. Men han är ändå mitt allt för han är FRIHET för mig och det betyder otroligt mycket här, att känna att man har en fritid och kan ta bilen utan att behöva fråga.
Vi åkte iaf mot Marshalls för tjejerna ville shoppa lite. När jag sen ska svänga vänster över Route 10 (45 mph och två filer i vardera riktning) så känner jag hur servon lägger av och den blir trögt att styra, strax efteråt tänds alla lamporna och bilen bara dör. Som tur var rullade jag in på ett sträckat område så jag inte behövde stå mitt i vägen i mörkret :S. Ramona lugnade ner mig och talade om för mig vad jag skulle göra och bilen startade igen.
Glädjen blev inte långvarig för när vi var på en avfart och skulle svänga in till affärs området lägger den av igen. Vi sätter på varningsblinkers och börjar skämta om att vi ska stänga fönster, låsa dörrar och ringa polisen som vi blivit tillsagda att göra på Au Pair skolan när polisen var där. Ramona sätter sig vid ratten och vi andra tre försöker putta igång bilen. Ni må tro att vi skrattade! Bilen gick inte igång men vi kom in på p-platsen iaf vilket var mer säkert än att stå mitt i all trafik.
Jag ringde mina värd föräldrar och de i sin tur ringde några samtal. Min värd mamma kom och hämtade oss och bilen kom hem imorse med bärgning. Min värd pappa skämtade som vanligt om att jag hade gjort något tok. Jag skojjade idag och sa att jag gillade streetrace och kanske var därför han vara lite ledsen på mig och lagt av :)
Men hur som helst funderar de på att skaffa en lite mer pålitlig bil nu och som inte krånglar så mycket, men Neil (värd pappa) vill behålla Mr Car eftersom han köpte den när han gick på College och träffade min Nancy (min värd mamma) Så vi får se vad det blir för något =)

Bloggnörden själv: "Åh jag måste ju ta ett kort så jag kan skriva om det här på bloggen" *skrattar*



Som ni kanske märkt är jag inte den bästa på att göra en lång historia kort =) Men nu vet ni iaf hur det ligger till och vad jag har haft för mig på mina lediga dagar :)



Kommentarer
Postat av: Theresia

Hej, vart i NJ bor du? :)

2010-08-13 @ 00:05:21
URL: http://theresiaiusa.blogg.se/
Postat av: mamma och pappa

Kan inte låta bli att sitta här och skrattar när vi läser om din gammla bil:)))vilka äventyr ni lyckas med.

2010-08-13 @ 23:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback