Weekend off in Philadelphia, lördag

På lördagen åkte vi till ett outlet köpcentrum för att shoppa lite och sen vidare till ett annat körcentrum som heter "King of Prussia" för att se om vi kunde hitta något snyggt att ha på oss på kvällen då vi skulle ut i Philadelphia.

"Det känns så konstigt att sitta bredvid", sa Sara =)

Vi handlade lite kläder och smycken, farligt farligt! Detta handlade jag under dagen... Och gissa om jag blev glad när Sara berättade att det var på det senare köpcentrumet hon hade köpt lösgodis förut. Vi fick ju självklart lov att gå dit och köpa lite. Dyrt dock, kostade 9 dollar för den lilla påsen. Men gott =)

Sen bestämde vi oss för att äta på Ruby's så vi slapp käka när vi kom hem. Ruby's är en typisk Amerikansk Diner och det var grymt gott, speciellt efterrätten =)

Mätta och belåtna åkte vi sedan hem och gjorde oss ordning och börja förfesta. Sen bar det in till Philadelphia.

Lördag innan fest (Före bild)

Lördag kväll (Efter bild) Sjukt vad smink och styling kan göra mycket *tummen upp*

När vi skulle packa Saras lilla kuvertväska visste vi inte riktigt hur vi skulle lösa det med pengar, id och visakort. Men tack vare att Zip blocks verkligen används till ALLT här i  USA så löste det sig snabbt. Sara hade dem t.o.m i sin byrålåda *haha*. Jag kommer vara beroende av dem när jag kommer hem till Sverige igen!

Tranbärs juice och Vodka var inte helt fel, blev en och annan under kvällen och kostade bara 3$ styck dock liten stl på muggarna. Alla drinkar här smakar så himla mycket alkohol jämt med denna var otroligt god.

Svettiga på dansgolvet, cluben var utomhus och jätte mysigt. Men var dock väldigt varmt. Kan bokstavligt talat säga att svetten rann om mig =)


Men hade en toppen rolig kväll på The Roxxy och det var verkligen roligt att få se något annat än NYC :)



Kommentarer
Postat av: Jessica

Gud va du va fin i håret när du hade de kammat åt andra hållet. Du var så olik dig. =)

2010-07-13 @ 17:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback