Idag har det kommit

Bloggade igår och beklagade mig lite över att Motormännen va en aning sega. Ringde idag igen för att höra hur de gått för dem att skicka mitt körkort. Hon sa att de skickades igår vilket jag blev väldigt nöjd med. Än en gång, varför kunde de inte speedat på detta lite tidigare och inte vänta tills jag ringer till dem?
Men jag fick det iaf idag, men undrar varför det står Suede istället för sweden och det är ingenting på själva "körkortet" som står på svenska bara på typ franska lr något. Skumt tycker jag när jag skrev att jag skrev att jag skulle till USA.

Någon som har en aning om detta?


Jag tänkte ringa imorgon, men hur som helst är det skönt att fått tillbaka sitt körkort. Var dumt av mig att skicka in originalet bara för att jag inte orkade gå till biblioteket och kopiera det =)



Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: Ja, jag tittar på nätet. tv3play.se :)

2010-05-06 @ 04:06:49
URL: http://johannaupair.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag kollade precis mitt internationella körkort, och det står bara "Suede" på det också. Så länge du har sidan som beskriver vilken typ av fordon du får köra översatt till engelska, så är det nog lugnt :)

2010-05-06 @ 07:05:18
URL: http://napok.blogg.se/
Postat av: malin

Suede är sverige, så det ska stå så, det gör det på alla (:

2010-05-06 @ 08:50:55
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jo det ska tydligen stå så, frågade dem på Cultural Care och det var riktigt skönt man blir lite små nojjig nu på sluttampen ifall man missat något men tror jag har stenkoll för övrigt =)

2010-05-07 @ 12:45:17
URL: http://mittarsomaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback