Uppdatering på veckan =)

I tisdags efter att jag slutat vid 9 på kvällen åkte jag och Jean till Route 10 för att titta på Social Network. Tror ingen av oss hade några förväntningar alls men vet att den fått bra kritik.

Så vi köpte våra biljetter och popcorn och när vi kom in i biosalongen såg det ut så här...
Det var jätte tomt =)


Men jag gillade den, så tycker absolut att den är sevärd.



I onsdags hade jag min första "skypedate" med Hillevi. Blev så glad när jag hörde hennes röst att jag nästan började gråta =) Jag har alltid varit en känslig person men har blivit extra känslig sedan jag kom hit, mycket känslor som bubblar inom en ibland. Men vi pratade i nästan 1½ timme tror jag. Var så roligt att höra hur hon har det, var ju 5 månader sedan jag pratade med henne sist.

Jag uppskattar verkligen att du skaffade skype Hillevi, det betyder mycket för mig att prata med er där hemma <3 Miss jo!





Slutade kl 10pm igår kväll, åkte och hämtade Sofia en annan svensk Au Pair. Vi åkte till ett Diner och pratade och åt glass innan vi åkte vidare till Route 10 för att än en gång titta på bio. Kl. 12.01 am (midnatt) skulle vi se premiären av Paranormal Activity 2.


Denna gång var biosalongen nästan fullsatt. Det negativa med detta var att folk pratade, fick "fnissattacker" mitt i läskiga scener, så fort det blev en läskig scen började folk snacka. Alltså, om man blir rädd kan man väl bara håll tyst för man förstör ju rätt mycket för de andra. Men hur som helst va filmen riktigt snuskig. Det var några gånger som jag blev så rädd att jag fick tårar i ögonen. Gåshud hade jag under varje läskig scen.

När vi skulle åka hem vid 2 på morgonen var vi mer än paranoida, livrädda rättare sagt. Sofia spratt till och med till när någon öppnade dörren till toaletten på bion innan vi åkte hem. Vi fick oss ett gott skratt.
Natten slutade med att Sofia låg och lyssnade på musik till 4 på morgonen och när hon väl somnade sov hon dåligt. Jag var så rädd när jag klev in i huset så jag nästan sprang upp för trapporna. Efter att jag släckte lampan och skulle sova fick jag lov att låta den vara tänd för det var för läskigt att blunda i mörkret. Har nog aldrig varit så rädd efter en film förr. Tror det beror på att jag tror på andar och sånt och att det ändå inte är någon science fiction film utan rätt verklighetstroget ändå.

Men den är lätt sevärd, jag trodde inte att jag skulle bli så rädd som jag blev. Eftersom ettan inte var så läskig hade jag inge förväntningar. Men efter detta blev ettan så mycket bättre och varför får ni se själva ;)



Kommentarer
Postat av: Hillevi

Oh det var så himla roligt att prata med dig vännen, det tog alldeles för lång tid för mig att rota fram headsetet i flyttkartongerna!! Roligt att få höra lite mer "detaljer" än det du skriver om på bloggen ;) Hoppas att vi hörs snart igen! Ha en trevlig helg nu! Massa kramar!! <3

2010-10-22 @ 19:37:22
Postat av: Viktoria

Det är bra att man kan visa känslor.. :)

Är jag duktig på med, spec nu när man e gravid.. hehe!

2010-10-22 @ 19:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback