Lördag: Lektioner och disco

Efter en fräsch frukost var det dags att ha första lektionen som var American Holidays och det var precis som det låter. Vi gick  genom lite snabbt om de olika helgerna i USA. Sen fick vi välja två datum på året, varje datum har en speciell dag (min födelsedag är The Grey Day) så det är inget tema jag ska ta till mig nästa år iaf =). Sen fick vi planera en liten fest till båda dessa och sedan berätta för alla andra. Var kul att höra vad de andra valt och kommit på för tokiga idéer.

Efter den kursen gick vi vidare till nästa som var Exercising your mind: Unique games to challange you and kids, den här var toppen. Var tanke lekar, roliga ledare som skämtade hela tiden och gjorde så man kunde släppa lös, även jag! Alla var delaktiga på lektionen och hade roligt med mycket skratt.
Sen var det dags för lunch och efter den Guided nature hike. Dock drygt att gå upp på berget men vem har sagt att en "hike" ska vara lätt som en plätt? Men vi gick upp på toppen, njöt av utsikten, tog bilder och gick sedan ner igen. var friskt och skönt. Härligt att röra lite på sig.




När vi kom tillbaka var vi varma så jag och Malin bestämde oss för att gå och bada i "Silver Bay". var egentligen inte tillåtet att bada för det fick lov att vara en badvakt men vi fick höra att det bara var "tokiga svenskor som badade nu och inge andra". Så vi tog oss ett dopp, var riktigt skönt och nu har jag även badad i Silver Bay och det var skönt att bada i sötvatten för en gång skull! Jag och Sara tog oss en kanot tur efter badet. Var rogivande och underbart!


Middag och sedan stog Spontaneous Melodrama på schemat. Där fick vi olika saker att göra, kostymer och så klart fanns det folk som var publik. Allt eftersom pjäsens gång fick vi veta vad som skulle hända och det blev riktigt kul och flamsigt men gud så roligt det var! (1:a bilden)
Direkt efter det bjög fyra killar från personalgruppen på en timmes tok. De gjorde pjäser, drev om saker och bjöd på sig själv till max. På mittersta bilden gör de en parodi på "Bachelorette" där tre av killarna ska spela en judisk farmor, en gay och en evil devil och killen på stolen skulle gissa vad de var. På tredje låtsas de vara gamlingar på att hem och spela poker, improviserar att de är superhjältar. Haha, var så klockrent!

Glass time och sen vart det disco. Tror alla hade lite låga förväntningar på det. När vi kom in i lokalen var det ljust och en kille satt vid ett mixer bord i sin egna lilla värd. Au Pairer började ställa sig längst väggarna av blyghet tills någon släcker i taket och tänder en disco stor lampa. ALLA BÖRJAR DANSA SOM GALNINGAR! Helt sjukt vad härligt det var att alla var spiknyktra och ändå slappnade av och dansade loss.


Sen var det dags att sova efter en lång men rolig dag! Vilket vi gjorde också =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback