Kreativ AB!

I lördags när jag jobbade så hittade min värd mamma ett Annas papparkaks hus och fick den briljanta ideen att vi skulle göra ett Påsk hus istället. Jag och T började ficka men hon tappade snart intresset och började sy med mamma istället. Efter två timmars envis het och en massa "lim" (florsocker och vatten) så var det bara att vänta på att det skulle torka. Eftersom det var så traigt och vi fick lov att laga alla delar så blev det extra svårt att sätta ihop. Men jag blev förvånad över min envishet, hade jag gjort det hemma hade jag blivit arg och slängt det för länge sen =)
Under tiden jag gjorde detta lagade min värd mamma gosedjur, J sov, W lekte med Play-Doh och T var lite allt i allo =)

Var viktigt att försöka stabilisera det med alla trasiga delar *ler*




Och i söndags dekorerade T huset helt själv =)





Igår var jag ledig och had een ritkigt skön dag. 
Skypade med mamma och pappa, gick till gymmet, fixade lite med scrapbooking till familjen och målade äntligen mina små dalahästar jag tog med mig hit. Har dragit ut på det länge men nu är det klarmålade och dekorerade. Är fakitkst grymt stolt över dem!!

Ville dekorera dem lite personligt så T fick en rosa häst (hennes älsklingsfärg är rosa) med diamanter och pojkarna fick en blå och grön häst med racer bils dekaler på =)




Funderingar över hemkomst

Skrev nyss om att jag fått tid för att flyga hem och med det kommer mycket tankar. Vad händer sen? Vad ska jag göra till våren, plugga, jobba eller resa igen? Hur blir det att träffa alla? Vad ska jag göra sista månaden, vilka ska jag hinna träffa? Planera min California resa.

Som sagt är det mycket som snurrar i huvudet på mig och jag blir inge klokare av att fundera heller. Men det känns som om det är oundvikligt eftersom det kommer bli en stor omställning att komma hem igen. Malin sa förut: "Man kan säga att vi pausar våra liv hemma under tiden vi är här." Och det gör vi ju faktiskt!!
Jag drömmer om att skaffa familj samtidigt som jag vill uppleva världen mer och låta reslusten ta över. Men på samma sätt måste jag intala mig själv att jag får ta det som det kommer.
Jag vet ju inte alls hur jag kommer känna när jag väl har varit hemma ett tag, kommer jag bli rastlös? Kommer jag vilja resa igen? Flytta till en annan stad eller stanna i Dalarna?

Vi får helt enkelt se men jag vet en sak... det finns så himla mycket mer där ute än bara Mockfjärd (byn jag växt upp i) =)


Flyg hem!!

Kollade nyss mitt konto på Cultural Cares hemsida och såg min flygbiljett hem. Åker på onsdag och kommer till Sverige på torsdag kväll. Känns så himla konstigt men samtidigt är jag väldigt exalterad. My ringde mig idag och tyvärr får vi inte samma flyg hem. Gäller att köpa en ny bra bok som man kan läsa =)

Om två veckor ska jag flytta in i gästrummet för att nya au pairen kommer den 15de april. Då kommer det verkligen kännas som om jag snart åker hem. Får då också provpacka för att se hur mycket kläder jag ska ha med mig hem och ifall jag behöver köpa en till väska.

Längtar tills jag står där på Arlanda och kramar om mina föräldrar efter ett års väntan =)


Delaware Water Gap, NJ/PA

Äntligen åkte vi till denna National Park som ligger i både NJ och PA. Vi hade inte direkt något planerat förutom att vi visste när vi skulle åka hemmifrån (kl 9) och köpt+gjort ordning matsäck (som är det viktigaste på en bra hiking) http://www.nps.gov/dewa/index.htm



Som sagt åkte vi härifrån vid 9
och eftersom jag inte hinnit eller kommit ihåg hade vi ingen exact adress (eller koll) dit vi skulle. Valde en av 4 destinationer i gps:en. Vi gav oss ute på en av våra många roadtrips och hade lika roligt som vanligt!! När gps:en påstog att: "You have arrived at your destination" blev vi lite förvirrade eftersom vi var mitt ute i skogen :) Men vi fick hjälp av en snäll man och hans dotter och hittade rätt till slut så vi kunde vandra lite iaf.

1. Rådjuren, ser ni dem?
2. Har aldrig sett Rondendendron växa fritt och som "träd" som här, var fullt av de!
3. När vi äntligen kom fram till ett ställe vi kunde vandra på behövde jag pudra näsan.... tror ni det var upplåst eller? NEEEEE! ;)
4. Jag och My var som små barn, eller my iaf så som hon hoppade ;P
5. Jeannet gick in helhjärtat med fotandet!!
6. Lunch utomhus ä'r ju det bästa som finns =) My och Jean solade till och med, jag var mest frusen :)
7+8. Var väldigt vackert. Kan bara tänka mig hur fint det måste vara när träden är gröna!

       

Var fortfarande lite snö kvar på vissa ställen eftersom det fortfarande är tidigt på säsongen så vi kunde inte gå så långt vi ville göra, men vi bestämde att vi lätt skulle komma tillbaka igen innan vi åker hem till Sverige! Men vi hade roligt ändå, med lunch i solen och skratt. Är alltid ett äventyr att åka ut med dem där två :) <3 

När vi kom hem tog jag och Jean en springtur medans My myste framför hennes dator. Vi åt sedan mat framför tvn och tittade på "Country Strong" och "Björn Bröder". Var så himla mysigt!!
Thanks girls for an awesome trip and day!!


Kisse, plask + Bio

Ville bara lägga upp lite bilder på lite allt möjligt.

Här är Obu, en av 6 katter i huset och även min favorit =)

J hoppar i en vatten puss, äntligen hade han iaf regnstövlarna på sig =)


Igår drog Birgit och Jean med mig på bio, behövde komma bort från huset. Kolla hur stor läsken är jämfört med min hand, sjuuukt! Vi såg The Lincon Lawyer, helt okej film.


Nu är det dags att jobba. Sen kommer My till mig ikväll och förhoppningsvis åker vi till Delaware Water Gap och fotvandrar imorgon =)


Underbara E <3

Idag när jag tog in posten såg jag ett brunt kuvert. kollade automatiskt på det eftersom det såg svenskt ut och visst var det de.
När jag öppnade det hittade jag några personliga saker hon hade skickat med för att låta mig få en försmak på vad jag kom hem till, så sött Elin!! Hon hade och skcikat med en skiva, DVD-R. Just då satt jag i bilen så jag kunde inte titta på den eftersom jag hade en snarkande J i baksätet. Utanpå stog det "Innehåller en önskning". Blev grymt nyfiken och hade mina aningar. När jag sen gick upp till min dator senare på kvällen satt jag i den och visst vard et som jag trodde. Filmen vi gjorde från en Monday bar kryssning 2009. Åh vad jag skrattade, alla roliga kommentarer och hur hela filmen var gjort. Grät och skrattade vartannat.

När vi skypade sist, förra veckan lr så, började vi prata om just den här filmen och Elin påstog att hon inte hade några bilder alls från kyssningen och inte heller filmen. Även omd et var jag som fick den från henne från början. Tyckte det var ritkigt skumt för Elin brukar ha koll ;). Nu förstår jag varför... hon lurade mig totalt och jag hade inte väntat mig att den skulle komma i postlådan.

När jag har varit här har jag verkligen förstått vilka som är mina vänner och bästa vänner. Ni vet vilka ni är och betyder guld för mig. Och tack än en gång Elin.... alltid kul att få något från dig för du är lika påhittig som vanligt :) You just made my last time here soooooo much better *love you*




Snö igen..

Sitter här vid köksbordet med datorn, kaffe och tittar ut genom fönstret. Det ligger säkert iaf 5 cm snö på trädgrenarna. Som tur var kommer det inte vara så kallt så länge så det försvinner fort.

Ska äta lite frulle nu och sen åka iväg en sväng med Jeannet innan vi båda börjar jobba.


Bilder

Tog lite kort idag på morgonen på saker som är annorlunda här. Så här är några typiska Amerikanska saker...

Låset på fönstret, man öppnar ju fönstrena uppåt här, som i filmer =)


Dörrhandtagen..


Eluttagen, spänningen är lägre här därför behöver vi addaptrar som omvandlar


Dessa har jag aldrig sett i Sverige. "Shutter"= fönsterlucka


Det finns "airconditions" överallt, affärer, hem, biosalonger etc.


Handtagen på kranarna, finns dessa, knoppar och såna vi har hemma.


Toaletterna, finns knappar och små hantag till slopningen. Är fortfarande inte van vid det =)


I många fall så finns det ingen duschslang. Varför undrar jag?


Vad är det här?

Låg i sängen i morse innan jag gick upp och lyssnade på alla ljud. Det lät garanterat som om det regnade ute, men tänkte att det inte gjorde något eftersom det blir grönare ute fortfare då. Öppnar luckorna och ser det här!! Men vi ska inte klaga här för ni där hemma här tydligen mycket snö än =)




Shake shake =)

Så i lördags var det dags för utgång igen, var iofs 7 veckor sen sist =). Min värd mamma var så söt att hon sa tidigare i veckan att jag slutade tidigt på lördag så jag kunde gå ut, festa och ha kul om jag ville eftersom jag jobbat så mycket på sistonde. Så visst ville jag det!!

Efter att jag jobbat klart åkte jag och hämtade Birgit, vi drog till Wendy´s och åt middag, sallad och bak potatis, sen vidare hem till mig där vi slappade, snackade, gjorde oss ordning och tog lite drinkar. Senare kom Eva (en nya au pair) och Jean förbi.





Var grymma DJs där så vi dansade på som vanligt. Kl 5 på morgonen gick vi från clubben till Donken och sen väntade på Pennstation i 1 ½ timme. Satt i en trappa med tre andra och snackade om allt och inget =)

Thanks for an awesome night girls!!


Satt ute i solen...

Igår var jag ledig hela dagen. Kl 9 kom Jean hit så vi lagade frukost, egg and cheese, bacon, bagels och kaffe. Sen satt vi oss ute på trappen och njöt av solen i ca +15 C. Satt där ute ett tag innan vi gick in och kollade på Rachel Ray och en intervju med "Stefan" från Vampire Diaries =) När hon åkte hem för att hämta sitt värd barn i skolan satt jag mig vid datorn. Vid ca 12.30 tiden bestämde jag mig att ta på mig träningskläder (från PJ) och tog en springtur ute i värmen. Var helt underbart ute och det var lite blåsigt som gjorde det svalare, perfekt att springa i. Tog en dusch, slöade vid datorn, åt sen lunch.
Vid 4.30 pm började jag göra mig ordning mig och hämtade upp Birgit vid 6pm. Vi åkte in till Summit och bestämde oss att äta middag där, satt på en utservering vilket var UNDERBART!!!
Med fyllda magar åkte vi till Route 22 och mötte upp en kompis från gymmet vi får på. Så vi tog ett glas vin och snackade. Satt än en gång utomhus =) Var en trevlig kväll och vi fick oss många skratt.
Så min lediga dag var perfekt, inte för mycket att göra och inte för lite. Alldeles lagomt =)

Idag ska vi ut i New York City och festa loss. Ska bli så himla roligt och ser verkligen fram emot det! Var ett tag sen nu, iaf en månad =)


"Big bird" och B-Day

Har jobbat i princip hela dagen idag. På morgonen när jag började kl 8:15 åkte jag och J till affären för att handla. När vi åker uppför backen på infarten ser jag något gigantiskt på taket av huset... det är en stor "fågel" som breder ut sina vingar och vingbredden är garanterad minst 1½ meter. Tänker att det är en hög eller örn men undrar nu om det inte är något större.

Så här såg det ut på håll. Kanske inte ser ut mycket för världen här men i verkligheten....


Och om man zoomar in ser det faktiskt ut som en gam med sitt orange/röda huvud.


Detta var iaf det tuffaste jag
sett på länge efter den där örnen med ekorren.

Hur som helst var det sen dags för att dekorera cupcakes och kakor eftersom det varit Js B-Day idag.




Senare på dagen åkte jag J och T till en hästfarm för T hade ridning. Jag och J lekte på den lilla lekparken medan vi väntade.


Nu på kvällen åt jag middag med familen och vi sjöng för J. Så sött och såna här stunder kommer jag att sakna med min Amerikanska familj =)


Then what?

Jag pratade med Jean nyss på telefon om allt och inget. Vi pratade en hel del om att vi snart åker hem, hon har 4 månader kvar och jag har 2 månader kvar att jobba. Tiden går så fort nu, och det var inte länge sen jag hade så mycket hemlängtan att jag grät!
Så hur har jag tänkt nu då?

Igår var det den 15de mars,
och ansökning till högskolorna börjar. Och jag vet inte ens om det verkligen är sjuksyrra jag vill bli. Alltså, jag vet att det är inte det jag BARA vill bli utan vill vidare utbilda mig men alla jag pratat med tycker att sjuksyrra int eär någon bra ide för det ena och det andra. Jag vet också att jag int eär något fan av mediciner och sjukvården i Sverige och hur ska jag då kunna jobba inom det? Men det är väl kanske Landstinget som är dåligt då?
Och min tanke var att jobba på mina gamla jobb under sommaren och sen börja högskola och kanske flytta till Karlstad eller Örebro och börja plugga där. Men nu när jag varit här känns det så litet, jag vill göra något mer?

För några veckor sen såg jag på CCs sida på Facebook att man nu kan vara Au Pair i Australien "Wow de skulle vara häftigt att åka dit" tänkte jag. Men eftersom jag känner att jag är less på Au Pair livet så har jag börjat fundera på och kolla upp Work And Travel grejen. Jag kan jobba med något helt annat och få ha mitt egna liv lite mer än vad jag har här med regler osv. när man lever i en familj som vi gör.

Vet att vissa tänker att man bara "flänger runt". Men varför kan jag inte göra det då när jag inte har pojkvän, barn eller något annat som binder mig där hemma. Det handlar inte om att flänga runt för sakens skull. Jag vill se världen och min äventyrlust har väckts till liv. Jag vet att jag k0na göra vad jag vill om viljan är nog stark och det självförtroendet har jag inte alltid haft, därför är det en underbar känsla just nu. Under mitt år här har jag lärt mig att det finns så mcyket mer att se och göra än att bara ha den där tråkiga vardagen. Visst kommer den förr eller senare men jag är 24 år och jag kan gott och väl resa tills jag är 30. Jag har fortfarande tid på mig att skaffa barn ohc gubbe +  allt annat därtill =)

Så hur som helst så kikar jag på
http://www.worktravelcompany.se/ och kommer jag in på högskola och inte känner för det så kanske jag drar iväg till Australien ett tag, vem vet? ;)


Skink gryta =)

Idag efter frisören åkte jag till affären och handlade lite mat, idag var en sån här dag då jag kände för att laga mat från Sverige. När jag kom hem började jag hacka, strimla och skära ingredienserna.
Skar skinka i bitar som jag fräste med rödlök. Hackade färska champinjoner i strimlor och fräste. Blandade smaksätt Philadelphia ost (eller creme fraiche) med lite mjölk för att göra det lösare och hällde i grytan. Sist blandade jag i hackad paprika. Smaksatte med salt och peppar. Åt pasta till det och det var riktigt gott. Det är alltid kul att få flachbacks. Denna gång var det från att Sara på mitt gamla jobb lagade det här en gång när vi jobbade =)




Day off

Idag har jag varit ledig eftersom jag har jobbat sen i tordags. Min dag har varit perfect, gymmade på morgonen efter att jag kört My och hennes familj till flygplatsen. När jag kom hem efter gymmet satt jag mig ute på trappen och ät lunch, drack kaffe, läste och lapade sol =)

 

Efter en dusch och lite surfande på nätet åkte jag till Summit igen för att klippa och färga håret. Tog en bild före och en efter för att det skulle vara kul att de skillnaden...

FÖRE


EFTER


Efter frisören åkte jag till
Kings och köpte lite ingredienser för att laga mat. men de får ni se i nästa inlägg under "Smått och gott" =) Än så länge har min lediga dag varit bra och hoppas den fortsätter så, jag behövde verkligen det här!


Colorado café

Igår var jag på helgens 2:a abrn kalas, båda var tema gym så J älskade det. han hoppade och sprang runt som en tok och ville prova allt! Medans vi var på kalas så var W, T och farfar på FunPlex, som en stor spelhall inomhus. Efterkalas och att vi hämtyat upp resten av gänget åkte vi till McDonalds och åt lunch. På vägen dit sa W: "Angelica, I love you. I love you because you are taking us to McDonalds" Hihi dem är roliga ibland!
Barnen spelade spel och lekte med sina leksaker. Blev en hel del mat till två vuxna och tre barn.



På kvällen var det dags för månadens
au pair möte igen. En nanny kom hit och passade barnen så jag kunde åka ivbäg på det. Vi alla möttes upp på Colorade Café som ligger ca 15 minuter bort. Vi åt mat, snackade och provade på linedance. Tror vi iaf var minst 3 au pair grupper där.




  


Vissa av oss vart väldigt glada när vi fick de här fina blåa glittriga banden, de som fick "The Puzzle band" vart inte så glada för det betydde att de var under 21 :D
 
 

Tycker att au pair möte alltid har varit roliga, trevligt att träffa alla sen var det något helt nytt att gå till en country bar =)




Gräddtårta *jumi*

Igår bakade jag en gräddtårta eftersom Ws födelsedag var i onsdags och J har sin på tordag nästa vecka. Var en liten present till den från mig sen var jag ju själv väldigt tarv också :D

Så här är lite bilder.... ;)
  





Farfarn gillade det söta som vanligt, jag plängde i mig en bit och fick flashbacks från när man satt hemma i soffan och åt mammas goda gräddtårta med familjen, T nallade Gummibjörnarna, J var för trött att smaka och W gillade den som tur var =) Men vem åt mest av tårtan? JAAAAG!! Nu vet jag varför jag förösker att inte baka så mycket här, det slutar alltid med att jag äter hela själv ändå ;)'


"Sorry Sir!"

Efter en hektisk morgon för både mig och Jean bestämde vi oss för att åka till Target. Tog samma gamla väg som vanligt och ser att filen för att svänga höger är avstängd med typ bommar. Frågar Jean om jag kan köra där och ser att bilarna före mig gör det. Kan dem kan jag, tänkte jag lite snabbt. När jag passerat bommarna ser jag en snutbil komma emot mig och jag tror att han ska svänga in på infarten före mig. nej då kör han svinnära mig så jag får lov att stanna och frågar mig varför jag körde förbi bommarna för. Jag had einget annat att säga förutom än en gång be om ursäkt, "Sorry Sir". Kunde inte direkt säga att jagg jorde det för att bilarna framför gjorde det :)."So turn around and go back the same way you came from!" Skamsen och med hjärtat i halsgropen vänder jag bilen. Ser att han sen stannar vid bommarna och skäller på fler bilister och vinkar bort dem.

Klantigt värre av mig, men tror man fått mindre vägvett sedan man kom hit. Kan ärligt säga att trafiken är inte direkt lika säker som hemma i Sverige, men synd bara att man ska börja köra på samma sätt för de.... går inte direkt att skylla på lr hur =)


Som våran Fettisdag!

Idag när jag var på gymmet såg jag att en kvinna hade något svart i pannan. Jag tänkte att hon kankse hade fått olja eller något på handen får en maskin och torkat svetten så det var inte mer med det. Efter ett tag såg jag en till kvinna och jag blev lite skraj. Fick för mig att jag började knäpp lr så, är ju trots allt lite stressad över mycket just nu =) Kom sedan hem och farfarn kom och kund etyda att han hade något grått i mitten av pannan. Och blir lite mera misstänksam om vad som hände med mig. Såg ett senario framför som taget ur en psykotisk triller :D
Min värd mamma åkte iväg på ett årende och sen till skolan för att hämta upp T, när hon kom in i köket hade hon ett svartr märke i pannan och jag blev rädd. Messade Jean och frågade henne om hon visste vad det var med det svarta märket men fick inget svar om vad det var just då. Frågade senare min värd mamma vad det var eftersom jag sett flera ha sånt. Då sa hom att det var aska, idag är det tydligen 40 dagar innan påsk och man väljer då att avstå från tex kött. Då berättade jag för henne att vi äter en bakelse (Semla) hemma.

För några dagara sedan sökte jag på Semla på Wikipedia för jag ville veta vad det verkligen stog för eftersom jag itne brytt mig om att ta reda på det förut. Men semlan symboliserar typ att det är det sista man äter innan påskfastan. Veckan innan påsk äter man upp sig för att klara av fastan bättre och vad är inte bättre då än en Semla? =)
Nu när jag tittade på Wikipedia igen såg jag någon som hette Askonsdagen och det är precis de som är idag, dagen efter våran fettisdag. Korset gör prästen på gudstjänsten och det symboliserar människan dödlighet. Är det någon som gör det hemma i sverige som läser detta nu? Intressant att veta =)

Alltid kul att lära sig något nytt och jag kan härmed tala om att jag inte blivit tokig (are) =)



Generösa Malin!

Igår kväll åkte jag hem till Malin en sväng. Vi snackade en massa och hon bjöd på svensk godis som jag så klart inte kunde stå emot. Guuuuud så gott de var! Jag sköms nästan lite för så fort jag får godis från Sverige är jag så snål så jag sitter själv framför tv eller datorn och vräker i mig hela påsen *hihi*. Får nog bli ändring på det snart, bättre sent än aldrig ju :D



Tack än en gång Malin för din generositet =)


B-Day

Idag var det W´s B-day. Jag och farfarn hämtade upp J vid skolan kl 2pm och sen åkte vi till W skola. Där mötte vi upp min värd mamma. Vi skulle fira hans fördelsedag med hans klass. Var så himla sött. Min värd mamma berättade om W som liten bebis och fick barnen att skratta. Sen fick barnen säga något bra om W, han var en bra lagkamrat och kompis, smart, envis etc. var roligt att höra. Sen åts de hembakta och stora "Oreo" kakor och cupcakes som min värd mamma bakat dagen innan. Det uppskattades kan jag lova!!

Sen när de kom hem efter Wii spelande och läxor fick han gå på Treasure Hunt, som jag hade gjort åt honom. T hjälpte honom och även J gjorde sitt bästa även om han mest snurrade runt och ville leta efter ledtrådar när allt var över. Så söt :).

De har fullt sjå att löse de hemliga kodorden


Senare åkte vi med hela familjen och åt middag. Vi åkte till ett ställe som hette Papa Razzi på Short Hills mall. jag åt Pasta och Bolognese (de hade faktiskt glutenfri mat). När vi kom hem tände vi ljus och sjöng för W =) Var så mysigt. Tänker tillbaka på när de gjorde de för mig och W blev så till sig att han blåste ut alla mina ljus innan jag ens hann hämta andan ;)



Happy birthday W!




Ny au pair

Vet att min värd familj har tittat lite på nya au apirer och tror jag nämnde den svenska tjejen för er, efter henne pratade dem med en fransk tjej och sist var det en tjej från Polen. Nu efter att de pratat med henne och så, så har de bestämt sig för henne. Jag har själv mailat med henne och hon verkar vara en gullig tjej, lättsam och mogen.
Min värd mamma berättade också att hon hon nu ska komma den 15de april. De tyckte att det var bra om hon fick gå bredvid mig lite extra och bli mer bekväm i sin sits eftersom hon ska ta hand om barnen själv i juni. Mina värd föräldrar åker på en cykel tävling mellan London och Paris och blir borta några dagar. Jag tycker det är bra att hon kommer lite tidigare, kan bara vara en fördel så hon själv blir tryggare i sin roll här =).

För mig då? Det känns konstigt samtidigt som jag verkligen ser fram emot att träffa henne. Hon kommer om ca en månad. Det betyder att jag flyttar ut från mitt rum snart. Vi kommer då att jobba 3 veckor ihop då. Min värd mamma sa att eftersom jag har 7 semesterdagar kvar kunde jag ta ut dem då om jag ville, ha långweekend eller till och med sluta jobba en vecka tidigare. Men eftersom jag nu har bokat min resa den 15-22 maj och bestämt flyg hem redan så kna jag lika bra jobba till den 9de.
Men det känns vemodigt och läskigt samtidigt som jag ser fram emot att träffa alla där hemma. Är så mycket som har hänt under det här året som jag inte ens kunde ana =)
Hon kommer umgås med mina vänner jag lämnar här när jag åker hem, hon kommer ta hand om barnen jag tagit hand om ett år och leva de liv jag levt för ett år. Ta samma tåg in till stan och gå till samma matbutik och handla som jag. Wow de är konstigt!
Men det ska bli roligt att visa henne runt och låta henne se alla saker och träffa mina vänner =)

Nu ska jag snart gå och sussa! *trötter*


Vårtecken + Beastly

Idag såg jag att vårlökarna böjade komma upp i rabatterna. Så himla mysigt! Så jag fick lov att ta kort och visa er =)




Igår gick jag också på bio med Jean. Vi såg Beastly vilket var en helt underbar film. en avd e bästa jags ett faktiskt, så om ni får tillfälle till GÅ OCH SE DEN!




Casino, BonJovi och hotell

"Plug in the GPS and lets go!" Jag och My på väg till Sofia
 



Fin utsikt över Tappan Zee Bridge (eller hur de nu stavas) + En hederlig amerikansk postlåda =)
  

När vi äntligen hittade en P-plats och kom in i byggnaden blev vi minst sagt chockade. Var ett stort casino med arenan och hotell i samma byggnad. Var riktigt soft! Vi kom in i hotellrummen som Sofias värd föräldrar bokat åt oss och började hoppa och studsa som fjortisar =)
  

Sen tog vi oss en varsin cider och skålade =) Vi var på topp, minst sagt!
 

Sen gick vi till Arenan som var i samma byggnad. Kollade på souvenirer och köpte lite att smaska på. Mådde lite halvskumt.... När vi sitter och väntar på på att kl ska bli 9 och dags för Bon Jovi att börja kommer Jeannet och gör oss sällskap. Hon slutade senare så hon tog tåg och taxi för att ta sig till oss i ingenstans =) Helt plötsligt får jag kallsvettningar och känner mig spyfärdig, rusar på toaletten coh efetr ett tag där inne textar jag Jean att jag måste gå till hotellrummet. Så jag knallar till rummet och bäddar ner mig i sängen, sjuk... och missar hela Bon Jovi konserten. Snacka om att snubbla på mållinjen :(



Men när tjejerna kom tillbaka var de så söta att de köpt en Bon Jovi halsduk åt mig! De berättade att det hade varit helt otroligt och han va ju så snygg för att vara så gammal. Jeannet sa att hon inte kunde fatta att han var lika gammal som hennes mamma *hihi*.

Dagen efter såg jag ut som på bilen ovanför. Tog varje tillfälle jag fick att sitta eller ligga =) Tjejerna lämnade väskorna i bilen sen gick vi runt och tog lite kort innan vi hoppade in i bilen för att hitta någonstans att äta =)


  

Med så många "food exits" som de har här var det inte svårt att hitta, blev Burger King. Nog för att jag har gjort beställningar som har chockat personlaen förut (hamburgare utan bröd) men detta var alldeles extra. Jag frågade om de hade jam/jelly, sen beställde jag mjöl och äppel skivor. Men det var gott att få något litet i magen... En sån själv de har på sig, var en sån jag fick iaf =)


 

Tack för en super kul trip brudar, även om jag missade hela grejen =)


Off to Bon Jovi!

Underbara fredag och denna gång betyder det långledig och semester. Börjar jobba igen på onsdag nästa vecka så jag är helt lyrisk :P
Idag på morgonen vid 8 am när jag tittade ut genom mitt fönster såg det ut så här, solen sken och det var underbart ute. Jag tog på mig mina springkläder och tog en springtur på 30 minuter =)


Så nu är My här, vi gör oss ordning snabbt för vi ska åka hem till Sofia och hämta upp henne. Sen vidare till Conneticut på Bon Jovi konsert som Sofia så snällt drar med oss på (TACK BRUDEN!!!) Är så excited =)


Busy day *like*

Idag har det varit fullt upp, men det är skönt med såna dagar. Ibland behöver man det också eftersom man jobbat mycket och sparar på sig saker.
Hur som helst gick jag upp kl. 7.45am idag och åkte till Social Security Office (tidigare inlägg), kom hem vid en 10.30 och åt en lätt lunch och väntade på att min värd mamma skulle komma hem så jag kunde låna bilen. eftersom Mr. Car är trasig... igen. JObbade lite på min läxa från au pair helgen. Så mellan 12.30 och 2pm var jag på gymmet och plågade mig själv :). Kom hem duschade och fortsatte skriva lite på min läxe som jag sen också blev klar med och mailade iväg. Så det känns skönt att ha det gjort (också tidigare inlägg).
Vid 5.30 hämtade jag upp Birgit och vi åkte för att käka middag. Vi ahr länge pratat om att hitta på något med vi har aldrig kunnar hitta en bra dag. Hon är från Estland, lätte gullig och lättsam tjej =)

Jag och Birgit på ett mindre vackert Diner. Var som en barack, verkligen!
 

Sen gick vi till Dunkin Donuts och köpte Vanilla Chai och satt oss ute på en parkbänk i blåsten =) Efter det åkte vi hem till mig och kollade på Eat, Love and Pray. Var en härlig film!


Thanks for tonight Birgit, it was really fun!