Colorado café

Igår var jag på helgens 2:a abrn kalas, båda var tema gym så J älskade det. han hoppade och sprang runt som en tok och ville prova allt! Medans vi var på kalas så var W, T och farfar på FunPlex, som en stor spelhall inomhus. Efterkalas och att vi hämtyat upp resten av gänget åkte vi till McDonalds och åt lunch. På vägen dit sa W: "Angelica, I love you. I love you because you are taking us to McDonalds" Hihi dem är roliga ibland!
Barnen spelade spel och lekte med sina leksaker. Blev en hel del mat till två vuxna och tre barn.På kvällen var det dags för månadens
au pair möte igen. En nanny kom hit och passade barnen så jag kunde åka ivbäg på det. Vi alla möttes upp på Colorade Café som ligger ca 15 minuter bort. Vi åt mat, snackade och provade på linedance. Tror vi iaf var minst 3 au pair grupper där.
  


Vissa av oss vart väldigt glada när vi fick de här fina blåa glittriga banden, de som fick "The Puzzle band" vart inte så glada för det betydde att de var under 21 :D
 
 

Tycker att au pair möte alltid har varit roliga, trevligt att träffa alla sen var det något helt nytt att gå till en country bar =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback