Ännu två dagar...

Då har jobbveckan satt fart på riktigt. Har jobbat tre dagar ikväll när jag slutar. Tycker att det går rätt bra ändå =)

Hur som helst så var jag och J på gymnastik igår fm. Jag hittade dit, visserligen men Gps hjälp men jag tackar den människan som skapade GPS. Är en otrolig hjälp för mig här. Ett tips till er blivande Au Pairer är att fråga föräldrarna om de har tillgång till Gps för det gör en säkrare och lugnare i trafiken.
J var lite blyg i början men när det släppte hoppade han och skuttade glatt. På em åkte vi till T och W:s tennislektion, jag och J lekte i en lekpark medan vi väntade. Sen åkte vi hem och åt mat och lekte ute i trädgården. Min värd mamma hade bakat en glutenfri choklad tårta på fm (fyllde år igår) som vi skulle äta sen och jag kan ju säga att barnen om några var tarva på den :P
Efter ännu mer lek inomhus och dusch så sa T: "I'm hungry....when are we gonna eat the cake?"
Och jag sa: "But if you're hungry I don't think your tummy is going to be so happy if you eat cake"
Jo, de skulle den visst det, sa T.

Sen gick vi ner och min värd pappa tog från tårtan ur kylskåpet, T satte dit 24 stycken ljus på tårtan och sen tände vi ljusen och W släckte lamporna i taket, blev jätte mysigt. Synd att jag inte han ta kort =)
De började sjunga: "Happy birthday to you, Angelica! Happy birthday to you, Angelica! Happy Birthday to Angelica, Happy birthday to you ANGELICA!" Ska påpeka att de sjöng högt och nästan skrek mitt namn, helt uppspelta hoppade de på stolarna och med ett stort leende på läpparna och det hade jag med, så klart. Är aldrig några barn som sjungit för mig förut så det var en ny upplevelse =) Precis när vi sjungit klart och innan jag hinner blåsa ut ljusen så blåser W ut typ 3/4 av dem. "Oh, sorry", sa han lite skamset. "It's okey" =)
Där satt jag och tre barn och smaskade på varsin tårtbit, i tystnad. Har nog aldrig varit så tyst förut =)

1. Här är en blombukett jag fick av min värd familj, jätte fin *tack*
2. Och här är lite godis som Reeta gav mig. Lakrits och Jelly Belly *jumi* Hon är finsk så när hon skulle ge mig paketet så sjöng som på svenska, var lite kul =)


När jag slutat så öppnade jag ett paket som Elin hade förbjudit mig att öppna innan min födelsedag. Var ett jätte fint kort som hon gjort själv med fina ord och sen ett kort på alla mina vänner från avskedsmiddagen som man kunde klistra på ovansidan av datorn, så nu sitter det där och när jag tar fram datorn så har jag ett leende på läpparna :D
Sen åkte jag och Reeta och mötte upp några andra Au Pairer vid ett glass ställe vi brukar vara vid. Mysigt!
Hade en bra födelsedag även om jag jobbade rätt mycket men var kul med tårta och presenter och sång =).



Idag har jag inte hunnit med så mycket, jag och J har varit och badat idag igen. Som tur var gick det bättre denna gång, inget gråt som tur var. Efter det lämnade jag J på sin "Speech" och jag gick för att träna. Blir kanske någon Playdate för barnen efter skolan, det visar sig. Det är dagen än så länge...

Btw, nu när har jag kört rätt mycket bil här och börjar lära mig så tycker jag faktiskt att det är rätt så simpelt. Det enda som kan vara lite krångligt är alla vägar och vilken väg som jag ska ta beroende på vart jag ska osv. Men man har väl tvekat på det hemma i början också när man var ute och gled i bilen som nybörjare.

Känner att jag börjar komma in i jobbet mer och mer och känns som en lättnad. I början kände jag mig bara förvirrad och inte alls visste hur jag skulle bete mig. För ni som känner mig vet att jag är en planerare ut i fingerspetsarna, har varit värre men vill veta vad planerna är för dagen osv. Men det känns bra nu!

Här är lite bilder på mitt rum förresten sen måste jag gå och jobba. Jag gillar det, är ljust och fräsch. Men heltäckningsmatta, fönster man öppnar genom att lossa på ett lås och sen dra den nedersta rutan uppåt och så klart luckor (ist för gardiner) Väldigt amerikanskt gissar jag på =)





Kommentarer
Postat av: carolina

Gud det e jätte fint gumman.. Vad roligt att du kommit in i jobbet nu och verkar trivas :) jag läser din blogg varje dag så komihåg att uppdatera hela tiden så fort du kan ;)

puss<3

2010-05-27 @ 20:54:13
Postat av: Anonym

Vad fina blommor du fått av familjen och mumsig tårta fick du också,va skoj:))va gullig Elin är som fixat så med bilder.Ni verkar ha kanonväder såg att ni hade 32 grader i går.Ja nog verkar det som du har fullt upp på dagarna nåt att göra hela tiden.Kul att se bilder på ditt rum ser mysigt ut.Ha det så gott.Kram mamma

2010-05-27 @ 22:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback